Knowledge Base > Rapportages > Rapportage – Dagboekkaarten

in Rapportages

Deze rapportage toont alle boekingen per Dagboek  voor het opgegeven boekjaar, binnen de geselecteerde perioden en geselecteerde grootboekrekeningen.

Het rapport vormt een uitstekend middel om verwerkte boekingen binnen je administratie te controleren.

De rapportage bevat een 6-tal kolommen:

• Datum – De datum dat de boeking werd gedaan
  • Referentie – Het boekstuknummer binnen je administratie
  • Omschrijving – Omschrijving van de boeking
  • Bedrag Debet – Het geboekte bedrag Debet
  • Bedrag Credit – Het geboekte bedrag Credit
  • Grootboekrekening + omschrijving – Grootboekrekening waarop de boeking heeft plaatsgevonden

Parameters

Selecteer het gewenste output formaat:

• pdf – Adobe PDF ®
  • rtf – Rich Tekst Format – bijv Wordpad ®
  • xls – MS Excel 2003 ®
  • csv – Komma gescheiden
  • xlsx – MS Excel 2010 ®
  • Jaar: Selecteer het gewenste boekjaar
  • Start periode: Selecteer de gewenste ‘Start’ periode voor de rapportage. Indien deze leeg wordt gelaten wordt periode 1 gehanteerd.
  • Eind periode: Selecteer de gewenste ‘Eind periode voor de rapportage. Indien deze leeg wordt gelaten wordt periode 12 gehanteerd.
  • Vanaf dagboek: Selecteer het eerste dagboek binnen de reeks waarover je de rapportage wilt creëren. Indien deze leeg wordt gelaten, wordt het eerste dagboek uit de lijst gehanteerd.
  • T/m dagboek: Selecteer het laatste dagboek binnen de reeks van dagboeken waarover je de rapportage wilt creëren. Indien deze leeg wordt gelaten, wordt het laatste dagboek uit de lijst gehanteerd.

Voorbeeld van de rapportage

Dagboekkaarten

Door met de cursor naar de rechter onderkant van het rapport te navigeren verschijnt de volgende (of soortgelijke control)

Rapportage bediening